Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi oldaltáska

Férfiként a táskákkal sokszor hadilábon áll az ember. Hiszen a lehetőségek tárháza sokkal szűkösebb, mint a hölgyek esetében. Míg a hátizsák sokszor túl nagy, addig az övtáska túl kicsinek vagy sportosnak bizonyulhat egyes alkalmakra. Az autóstáska egy köztes változatot nyújthat, de talán ez a típus stílusában távol áll öntől, vagy egyszerűen csak egy praktikusan viselhető darabot keres. Szerintünk minden szempontból optimális megoldás a férfi oldaltáska. A Táskacity kínálatában többféle fazon, méret és stílus közül választhatja ki az Ön számára legideálisabbat. Ha szeretné tudni, hogy miért közkedveltek és divatosak a crossbody néven is ismert táskák, olvasson tovább >

Keresztpántos & Crossbody táskák férfiaknak

Rendezés:

Adidas Linear oldaltáska - terepmintás | FL3733

Cikkszám: 04adifl3733grn-tm
Raktáron
4.490 Ft

Adidas Festival oldaltáska - fekete | FL4046

Cikkszám: 04adifl4046blk
Raktáron
5.490 Ft

Adidas Parkhood oldaltáska - fekete | FJ1121

Cikkszám: 04adifj1121blk
Raktáron
6.990 Ft

AdventureR férfi kistáska - kék | 5217

Cikkszám: 04adv5217blu
Raktáron
3.390 Ft

Adidas PLTORG 3 oldaltáska - fekete | FM6881

Cikkszám: 04adifm6881blk
Raktáron
8.990 Ft

AdventureR szürke oldaltáska - | 5202

Cikkszám: 04adv5202gry
Raktáron
2.890 Ft

Férfi oldaltáska minden alkalomra

A hátizsákok és kistáskák között átmenetet képező oldaltáskákat egy vállon vagy a törzsön keresztbe akasztva is lehet hordani. A fazon lehetővé teszi mindkét viselési lehetőséget, így az alkalom, a táska aktuális súlya vagy kedve szerint döntheti el hogyan akasztja magára kedvencét. A sportostól az elegánsig, a kicsitől a nagy méretig kiválaszthatja az outfitjéhez vagy a programjához megfelelőt. 

Munkahelyére, tárgyalásra egy elegáns, bőr messenger táskában a laptopja is elfér, így nem kell egy külön táskában magával cipelnie. 

A postás táska fazonok közkedveltek az iskolások, egyetemisták körében. Nagy méretük miatt a tankönyvek, dossziék és a tablet is elfér bennük. 

Crossbody táska a szabad mozgásért

A keresztpántos, azaz crossbody táska egyhevederes pántja kialakításánál fogva csak keresztben hordható. A széles pánt egyenletes tehereloszlást biztosít, így kényelmesen fekszik a vállára, anélkül, hogy lehúzná. Kerékpározáskor vagy tánc közben sem csúszkál a hátán, így nyugodtan mozoghat benne. A keresztpántos táskák alapvetően sportosak, de hétköznapi viseletre, utazáshoz is praktikusak, hiszen minden fontos holmiját egy helyre elpakolhatja benne. 

Oldaltáskák & crossbody-k elképesztő kínálata  

A Táskacity webshopban a férfi oldaltáskák több, mint 30-féle változata fellelhető. A kézi és kistáskáktól, a nagyméretű testtáskáig többféle méret között keresgélhet. A sportos, utazós fazonoktól az egyszerűbb, visszafogott stílusig több márkát is felvonultatunk. A férfi keresztpántos táskákba tényleg mindene belefér – a laptoptól az esőkabátig - egy átlagos hétköznapra, vagy sportoláshoz az edzős cucca. A legmegbízhatóbb márkák - az Adidas és AdventureR - kollekcióit fekete, szürke, kék és laza, terepmintás színekben is keresheti a webshop polcain.