Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Női & Férfi kicsi - mini oldaltáska

Egy kisebb méretű, praktikus kistáskára gondolt? De nem szeretne a kezében cipelni egy kézitáskát vagy túl sportos önhöz az övtáska? Az ideális választás egy kicsi oldaltáska lehet, amit könnyedén magára akaszthat, és személyes holmijait is biztonságban tudhatja benne. A sportostól a divatosig nálunk megtalálja a személyiségéhez és stílusához legjobban illő darabot. Ha szeretné tudni miért praktikusak a kis oldaltáskák, olvasson tovább a kategória termékeiről.

Kisméretű oldaltáskák

Rendezés:

Adidas Linear oldaltáska - terepmintás | FL3733

Cikkszám: 04adifl3733grn-tm
Raktáron
4.490 Ft

Adidas Festival oldaltáska - fekete | FL4046

Cikkszám: 04adifl4046blk
Raktáron
5.490 Ft

Adidas Parkhood oldaltáska - fekete | FJ1121

Cikkszám: 04adifj1121blk
Raktáron
6.990 Ft

AdventureR férfi kistáska - kék | 5217

Cikkszám: 04adv5217blu
Raktáron
3.390 Ft

AdventureR szürke oldaltáska - | 5202

Cikkszám: 04adv5202gry
Raktáron
2.890 Ft

AdventureR fekete oldaltáska | 5210

Cikkszám: 04adv5210blk
Raktáron
2.890 Ft

AdventureR fekete oldaltáska - | 5202

Cikkszám: 04adv5202blk
Raktáron
2.890 Ft

AdventureR férfi kistáska - fekete | 5217

Cikkszám: 04adv5217blk
Raktáron
3.390 Ft

Miért praktikus a kis oldaltáska?

Egy kisméretű táska általános mérete 15 x 20 centiméter. Ez a nagyság egy maximum 8”-os tablet vagy mobiltelefon tárolására alkalmas. Köztudottan a hölgyek szeretik a nagy táskát, de adódhatnak alkalmak, amikor csak a legszükségesebbek kellenek - moziba, koncertre, ahová amúgy sem megy az ember egy válltáskával -, és bőven elegendő egy kompakt kis női oldaltáska. Ha szabad kezekre és mozgásra vágyik, de nem tudja hová letenni a kézitáskáját vagy szeretné magánál tudni az értékeit, akkor az oldaltáska lesz erre az alkalomra a legjobb választás.

Az uraknál épp a fordítottja állhat fenn, hiszen a többség a kezében vagy a farzsebében viszi magával a telefont és a pénztárcát, ami persze nem is kényelmes és végképp nem biztonságos. Egy mini oldaltáska egyszerű megoldást nyújt az ilyen esetekre is, az autóból kiszállva nem kell keresgélnie a cuccait, egy mozdulattal felkaphatja a kistáskát és indulhat is. 

Milyen alkalmakra viselhetem?

Lényegében szinte bárhová felveheti ezt a fazont, hiszen a divatos bőr daraboktól a sportos vászonig sokféle típus közül választhat. A kicsi oldaltáskába méreténél fogva magával viheti a legfontosabbakat. Utazáshoz is ideális, ha nem akarja a hátizsákjában vagy bőröndjében tartani a személyes holmijait. A mini oldaltáskában biztonságban és kéznél tudhatja értékeit.

Kis női & férfi oldaltáskák a Táskacity kínálatába

Webshopunkról megrendelheti élete eddigi legpraktikusabb kistáskáját! Ha már elege van a kézben cipelt táskákból vagy gyakran elhagyja a zsebéből értékeit, akkor ne habozzon, és ruházzon be egy divatos kis oldaltáskába! Minek cipelne egy nagy hátizsákot magával, amikor csak pár cuccot vinne magával? A mini oldaltáskával gondtalan koncertélményei lesznek, ahol önfeledten szórakozhat, táncolhat, kezei szabadon vannak, mégis mindene kéznél van. 

Hogy megtalálja a stílusához legjobban passzoló darabot, kínálatunk női és férfi kollekciójában divatos bőr és laza, sportos vászon anyagú kisszütyők széles kínálatával várjuk.