Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sportos oldaltáska

Sportos táskát keres, de nem hátizsákra gondolt? Egy övtáskánál viszont nagyobb méret lenne a megfelelő? A két fazon közötti átmenetet az oldaltáska testesíti meg. Sok mindent belepakolhat, mégis más benyomást kelt, mint egy hátizsák. A crossbodyt ismeri? Tudja mi a különbség a keresztpántos és az oldaltáska között? Ha szeretne többet megtudni a kategória termékeiről, olvasson tovább!

Oldalt viselhető Női - Férfi táskák

Rendezés:

Adidas Linear oldaltáska - terepmintás | FL3733

Cikkszám: 04adifl3733grn-tm
Raktáron
4.490 Ft

Adidas Festival oldaltáska - fekete | FL4046

Cikkszám: 04adifl4046blk
Raktáron
5.490 Ft

Adidas Parkhood oldaltáska - fekete | FJ1121

Cikkszám: 04adifj1121blk
Raktáron
6.990 Ft

AdventureR férfi kistáska - kék | 5217

Cikkszám: 04adv5217blu
Raktáron
3.390 Ft

Adidas PLTORG 3 oldaltáska - fekete | FM6881

Cikkszám: 04adifm6881blk
Raktáron
8.990 Ft

AdventureR szürke oldaltáska - | 5202

Cikkszám: 04adv5202gry
Raktáron
2.890 Ft

Oldaltáska vagy crossbody?

Az oldaltáska vállra akasztva is hordható jövés-menéshez, autóban, de mondjuk bevásárláshoz oldalt is átvetheti, hogy mindkét keze felszabaduljon. A keresztpántos, azaz crossbody fazonokat átvetős táskának is hívjuk, hiszen csak egyféleképpen, keresztben lehet felcsatolni. Ez a fazon oldalirányban fekve simul rá a hátra, ezért a hátizsákok és az oldaltáskák közzé is sorolhatjuk.

Női & Férfi Sportos oldaltáska

Sportos oldaltáskát nemcsak edzésre, sportoláshoz vehet fel, de afelől ne legyen kétsége, hogy váltóruhája és a sportcipője is elfér benne. A vászon anyagú tatyók hétköznapi viseletre, munkába, iskolába is ideálisak. Személyes holmijai mellé befér egy tablet, néhány tankönyv és a jegyzetfüzete. De kisgyermekes szülőknek is ajánljuk! Játszótérre menet a keresztpántos tasiban elfér a gyerkőc minden apróbb holmija, az ivókulacs, rágcsálnivaló és néhány játék is. Mozgás közben a crossbody kevésbé melegszik a hátára, mint egy nagyobb hátizsák, ugyanakkor kezei szabadon vannak. Ezért utazáshoz, városnézésre, rövidebb kiránduláshoz vagy kerékpározáshoz is nagyon kényelmes viselet. 

Sportos crossbody-k a webáruházban

A Táskacity széles választékában különböző méretű sportos oldaltáskák közül válogathat. Ha csak a legfontosabbakat szeretné magával vinni, vagy nem szeret nagyméretű tatyóval barangolni, akkor a kézi- és kistáskákat ajánljuk figyelmébe. Állítható pántja segítségével vállra vagy keresztben is magára akaszthatja, és már mehet is a dolgára. A vászon anyagú, nagyobb méretű oldaltáska és keresztpántos fazonokok között megtalálja a sokoldalúan használható, visszafogott, fekete darabok mellett a sportosan lazákat is. Sportos személyiségéhez válasszon egy Önhöz illő darabot! Így nem kell többé a vizespalackot és a pulóvert kézben vinnie, hiszen minden elfér egy helyen a tatyóban. A félig megpakolt hátizsák helyett jóval praktikusabb egy sportos oldaltáskával nyakába vennie a várost.