Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi övtáska

Hogy mindig mindene kéznél legyen, jó ötlet egy férfi övtáska viselése. Változatos, divatos, de legfőképpen praktikus. Ilyen kistáskára van szüksége egy férfinak. Holmija biztonságban van benne és nagy segítséget nyújt sportoláskor, nyaraláskor, túrázáskor, valamint a hétköznapokban is. Meghökkentően széles kínálatból válogathat márkás hasitasikból itt a webshopban.

Férfi hasitasi

Rendezés:

AdventureR deréktáska - kék | 511

Cikkszám: 01adv00511blu
Raktáron
3.290 Ft

AdventureR deréktáska - sötétkék | 5278

Cikkszám: 01ad5278dblu
Raktáron
3.290 Ft

AdventureR kistáska kék | 9016

Cikkszám: 01adv09016blu
Raktáron
3.690 Ft

AdventureR övtáska - sötétszürke | 5238

Cikkszám: 01ad5238dgry
Raktáron
3.290 Ft

Férfi kistáska divat

Az övtáska egy igen megosztó táska típus a divatkiegészítők között. Számos érvet és ellenérvet lehet hallani és olvasni. A legtöbb kritikát az urak kapják, hisz többségében ők viselnek hasitasit. Lehet gúnyos megjegyzéseket tenni, de a férfi agy számára nem a kinézet az elsődleges szempont. Köztudott, nem is a külső alapján választ kistáskát, hanem a céljaihoz megfelelő használhatóság szerint. – Feltehetően ezért bántja oly sok kritikus szemét egy-egy férfi testre felaggatott szütyő.

Az is tény, hogy a 2010-es évek végén gondolták úgy a divattervezők, hogy leveszik a polcokról és újra divatba hozzák, adnak neki egy új szemléletet. Ötvözik a stílust az erősebbik nem számára oly fontos praktikummal. Ez nem csak az igényesebb pasasoknak jó hír, hanem a hölgyek kezébe is kiváló lehetőséget ad, hogy változatosabban öltözködjenek. El lehet felejteni a korábbi évtizedek stílustalan deréktáskáit és lehetőséget kell látni a jövő nemzedékében.

Milyen az ideális férfi hasitasi?

Nehéz megmondani milyen is egy férfias “fanny pack”. Ez is, mint minden más ruházati termék és kiegészítő, egyénre szabott. A viselője személyisége és öltözködési stílusa határozza meg, kinek melyik a megfelelő. Szerencsére a nagy márkák gondoskodnak a sokszínűségről. A kínálat bővelkedik a minimalista design-ban, a sportos, fiatalos összeállításban, a szokatlan nagyméretű típusban és a finoman megmunkált bőrből készült darabokban. Meglátásunk szerint még mindig trend a fekete színű táska a férfiak körében. Ellenben bőven láthatunk egészen különleges színvilágot, amit felcsatolhatnak, akár pénztárca helyett is. A kifejezetten sportoláshoz és túrázáshoz készített férfi övtáskák is igyekeznek tartani a divat által diktált tempót. Hihetetlen fejlesztéseken mennek keresztül (pl.: vízállóság, szakadásmentes anyag, extrém könnyű súly), amik mind-mind kecsegtető hasznosság.