Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Visszaküldési információk

Vásárlástól való elállás vagy termékcsere igénye esetén lehetősége van a termék(ek) visszaküldésére törvényileg szabályozott keretek között (14 napos elállási jog) és a TáskaCity által nyújtott szolgáltatás (30 napos termékcsere) feltételei mellett.

Amit Öntől kérünk...

Visszaküldés esetén, kérjük ellenőrizze a megvásárolt termék(ek) épségét megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek. Ezt követően azonnal jelezze szándékát ügyfélszolgálatunknak, amit megtehet szóban (telefonon), írásban (egy Ön által megfogalmazott postai levél vagy e-mail formájában), illetve a megfelelő formanyomtatványon, amit kitöltve visszaküld a részünkre postai vagy elektronikus úton.

A könnyebb ügyintézéshez szüksége lesz a rendelése számára vagy a számlája sorszámára. Ha nem formanyomtatványon jelzi nekünk szándékát, akkor elállási-, vagy csereszándékát egyértelműen fogalmazza meg. A levél tartalmazza nevét, címét, e-mail címét, telefonos elérhetőségét, a rendelés számát vagy a számla sorszámát, továbbá mit szeretne a kérését követően. (pl.: Csere egy új termékre, csere egy azonos cikkszámú másik termékre, visszakéri a vásárlás összegét.) Pénzvisszafizetés igénye esetén küldje meg részünkre az átutaláshoz szükséges banki adatokat. (számlatulajdonos neve, számlavezető bank neve, bankszámlaszáma)

A termék(ek) visszajuttatásának lehetőségei és költségei

A visszaküldeni kívánt csomagot feladhatja postán, megbízhat egy ön által választott futárszolgálatot vagy kérheti a TáskaCity szolgáltatásai közé tartozó kedvezményes árú Visszáru Szállítást.

A postán feladott csomag és a futárszolgálatnak átadott küldemény esetén a szolgáltató mindenkori aktuális díjaival kell kalkulálnia. Fontos, hogy ajánlott küldeményként vagy csomagként adja fel, így a küldemény nyomon követhető és visszakereshető. Utánvételes vagy portós (címzett fizet) csomagot nem áll módunkba átvenni.

A TáskaCity Visszáru Szállítás szolgáltatása keretén belül a feladott csomag visszaszállítása szerződött partnerünk által történik. Ez esetben az Ön költsége csak 990HUF. Jelezze ügyfélszolgálatunknak igényét és részletesen tájékoztatjuk.

Általános termék-visszaküldési feltételek

  • Vegye figyelembe a 14 napos elállási jog és a 30 napos termékcsere szolgáltatás határidejét.
  • Ügyeljen a termék és a csomagolás épségére, az esetleges tartozékok hiánytalanságára. Jelentős értékcsökkenés esetén a visszaküldött terméket nem fogadjuk be, elutasítjuk. (pl.: Kopott, Karcos, Mechanikai sérülés nyomai látszanak, Tartozékai hiányosak, Csomagolása 80%-ban sérült, Nem rendeltetésszerű használat) Sérülés, hiányosság esetén értékcsökkenést számítunk fel, vagy elutasítjuk a termék befogadását.
  • Ellenőrizze a mellékelt dokumentumok meglétét. (pl.: Garancialevél/Jótállási jegy, Használati utasítás, stb.)
  • Ha ajándékot is kapott a vásárlás mellé, kérjük, ügyeljen rá, hogy azt is visszajuttassa a termékkel együtt.

Ingyenes visszaszállítás és csere

A forgalmazói kötelezettségünk alól nem akarunk kibújni, termékeinkért felelősséget vállalunk. Ingyenes visszaszállítást és cserét biztosítunk Önnek, ha a termék nem működik, gyári hibás, sérült, hiányos, a kézhez kapott termék paraméterei jelentősen eltérnek a weboldalon szereplő termékleírástól.

Egyéb felmerülő kérdés esetén, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat.