Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olcsó táskák

Divatos táskák olcsón? Természetesen igen! Igényes és trendi kiegészítők széles kínálatával várjuk az olcsó táskák webáruházában árérzékeny vásárlóinkat is. Nálunk az ár nem megy a minőség rovására! Sőt egy drágább szütyő árából, itt akár több csinos darabot is vásárolhat magának. Vegye meg most álmai "ridiküljét"! Az árakat mindig lent tartjuk, jöjjön, válogasson!

Divatos táskák olcsón

Rendezés:

Táskák olcsón? – miért éri meg?

Táskából sosem elég! Főleg, ha hölgyekről van szó, hiszen annyi féle alkalom és élethelyzet van, amikor más és más stílust, fazont vagy típust kell választani. A hétköznapi munkába járáshoz egy nagyobb méretű válltáska, randira vagy esti programokhoz egy mini kézitáska is tökéletesen megteszi. Színházba, elegáns partyra pedig egy igazán alkalmi, csillogós, lakkbőr vagy láncos darabbal dobhatja fel outfittet. Szabadidős programokhoz, edzéshez, kiránduláshoz előkerülnek a kisebb- nagyobb sporttáskák. Az oldaltáskák rendkívül praktikusak utazáshoz, hétköznapi ügyintézéshez, kerékpározáshoz is. Jól pakolható hátizsákra pedig szüksége van a kisgyermekes szülőknek is.

Táskáink élettartamát – amellett, hogy vigyázunk rájuk - azzal is nagyban tudjuk növelni, ha az alkalomnak és a terheltségnek megfelelően váltogatjuk őket. Ne tömje tele a munkába járáshoz szükséges holmikkal a kistáskáját, ha van egy mérettel nagyobb szütyője, amiben kényelmesen elférnek a cuccai. Nincs annál rondább látvány, mint egy agyonpakolt, foszladozó anyagú és fülű kiegészítő. A kézitáskákat a legfontosabb holmik tárolására találták ki. A hátizsákokra is ugyanez igaz. Edzésre ne a 40 literes túrazsákjával induljon, ha bőven belefér egy crossbodyba is a sportcipője és váltóruhája.  

TáskaCity – ahol az olcsó táska is gazdára talál

Online plázánk olcsó ajánlatait ne hagyja ki! Adja le rendelését most, hogy 3 munkanapon belül élvezhesse új szerzeményét. A legdivatosabb női és férfi kollekciókból válogathat, és az internetes vásárlás minden előnyét és kényelmét élvezheti nálunk. Vásároljon egyszerre több táskát, és tárazzon be minden alkalomra egy-egy kedvezményes áru szép darabot. 

Bődületes kínálatunkban az élet minden területére találhat megfelelő kiegészítőket a legjobb árakon. A női táskák mellett övtáskákat, bőröndöket, többféle stílusú férfi oldaltáskát, és profi túrazsákokat is.